Searches

Friday, July 24, 2009

Dinner at CheezeBox in Gadong

Sien came by to our house to fetch Kim-Kim tadi and we decided to have a dinner at Cheezebox since c Sien inda makan seharian. Batah jua inda kesana dalam 4 to 3 months kali.. I suggested Baked Chicked Rice to Sien and told her gerenti ia inde habis makan tu kalau order pasal sekajap kanyang hehe.. banar eh inda habis ulihnya..selebihnya c Kim yang makan, jadi tah. I ordered Lamb curry pasal lama ku inde makan Lamb currynya sana..be-ajinomoto lang.. tapi lapar punya pasal ngap saja tia...





Then after that kami jalan-jalan ke Mall cuci-cuci mata sekajap. Be-hantu jua kami sana atu, niat kan cuci-cuci mata saja ahirnya shopping tah tia jua. C Sien membali Bra set sama black shade (glamour kaca-mata hitam nya atu), ku membali handbag for my future mother-in-law for her birthday and some T-shirt. murah yoooo dua pasang $6.99 ja..di testing baju atu nasib jua ngam-ngam muat.

Kesian c Kim, frust nonggeng ia time di Mall. Ia minta bali kan balloon...yang $5.00 lagi di tunjuk nya hehe mami nya inda mau membali kan..inda batah atu ia minta bali kan minuman manis.. lagi mami nya inda mau membali kan haha atu tarus ia menangis menakup muka nya di atas lantai hahaha frust nongeng meraung habis-habisan inda kana layan...

Since trantrum c Kim sampai kemuncaknya hingga inda dapat dicontrol...lari sana-sini sama habis barang-barang bejatuhan ulihnya, terpaksa lah kami balik atu pun pukul 9:15 malam udah hehehee..

Nanti lagi kami ke Utama Grand atu..ada baju coat Elle kan ku intai... sayang ku inde bawa usin banyak. Mudahan jua inda kana bali orang :P

Tomorrow Sien will send Kim to us as usual... seharian anak atu nada kecarian kami banar.. especially cucu(nini girl)-nya

Life is very fragile...spend it wisely to your loved ones...

2 comments:

  1. awu ehh..lama dah inda shopping cam tu..hahahaa

    ReplyDelete
  2. ai..syiok tu eh dear
    Rindu ku benar hangout dengan kamu semu..expecially si kim-kim

    ReplyDelete