Searches

Tuesday, July 28, 2009

Ber-hantu di Centerpoint Gadong

After we had a dinner at Ideal in Gadong with Kim, Sen want to look for a Badminton Racquet. I suggested her we look for it at Centerpoint at the next building Konon kan mencari Racket lah ni sama menurunkan makanan dalam parut... panya behantu jua kami disana atu since kadai atu tengah SALE.

Hehe since jeans nya sana murah and lawa-lawa, apa lagi kami dua Sien menyimbat lah seluar jeans ani. Hehe puas hati eh dapat menyimbat seluar murah atu. Sien membali satu jeans saja pasal kebanyakan saiz nya inda cukup c Sien dan semua seluarnya basar-basar haha..sorry Sien bukan rezeki mu kali malam ani. Malam ani rezeki ku hehehee...





Probably tomorrow lagi kami jalan shupping. This time we must look for and buy the Badminton Racquet atu. Jangan macam tadi,lain niat kekadai, lain pulang yang di bali ani heeeeeheeee...

Life is very fragile...spend it wisely to your loved ones...

2 comments:

  1. cuba tah you ke mari lai..sini gila kamu bershopping...if nada niat membali..terus kamu mebali...

    i simply love bath and beyod..berabis kak beli barang dapur di sana..

    ReplyDelete
  2. Kurang asam ahaha tunggu ada usin...brabis ku behantu di nu yok tu krg! haha

    ReplyDelete